Tafelhaard bio ethanol

Voor de kleiner behuisden of voor gezelligheid op tafel is een tafelhaard bio ethanol ideaal.

bio ethanol tafelhaardOok hiervoor geldt dat er geen afvoer nodig is (al zijn er ook gashaarden die aan deze voorwaarde voldoen), dat er geen roet op het plafond komt en dat het geur- en rookloos is. Ook als u lang natafelt in de tuin en het begint een beetje fris te worden, is een tafelhaard bio ethanol dé oplossing.

Het zorgt voor gezelligheid en warmte! Een tafelmodel haard kunt u echt overal neerzetten, ook als u bijvoorbeeld op de bank televisie kijkt, kunt u de tafelhaard bio ethanol op een bijzettafeltje bij uw benen zetten; heerlijk warm!

Een tafelhaard bio ethanol is te krijgen in diverse maten en modellen en daarom is het ook een heel leuk cadeau en een perfect relatiegeschenk of cadeau voor in het kerstpakket.

Een sfeerhaard is erg makkelijk in gebruik; vullen, aansteken en klaar. U hoeft niet met houtblokken te sjouwen, het vuur op te stoken of as te vegen. En u hoeft ook niet te wachten met naar bed gaan tot het vuur uit is.

Een tafelhaard bio-ethanol hoeft alleen een enkele keer bijgevuld te worden en als u naar bed wilt, zet u hem simpelweg uit! Kortom veel gemak en gezelligheid!